Go Back   Club Bazooka > General Discussion > Customer Service

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-31-2012, 06:19 PM
killua's Avatar
killua killua is offline
Just Gettin Started
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 10
killua is on a distinguished road
Default Weird noises from engine bay

After I installed bt6100, theres a weird buzzing noises from the engine bay (with engine off). If I unplug the bazooka tube, the noise is gone.

The car is a 2006 Lotus Exige, direct power is hooked up to the battery terminal at the front of the car, the tube is in the cabine, engine is in the back of the car, and battery is also in the back.

The noises are not from the speakers, just from the engine bay.
heres a video of it.

http://www.youtube.com/watch?v=h5oidDti6kw

Note that the steady tone is not the noise im talking about, at 15sec you can hear that buzzing and scratching sorta sound.

Any idea what causes this?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-31-2012, 06:41 PM
killua's Avatar
killua killua is offline
Just Gettin Started
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 10
killua is on a distinguished road
Default Re: Weird noises from engine bay

completed disconnected RCA cables as someone suggested, noise still remines...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template-Modifications by TMS
bazooka.com
SAS, BAZOOKA, BASS TUBES, and LISTEN TO YOUR EARS are registered trademarks of Southern Audio Services, Inc.