Go Back   Club Bazooka > Bazooka Technical Forums > Amplified Tube Subwoofers

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-14-2005, 09:53 PM
Rolling_Rock01's Avatar
Rolling_Rock01 Rolling_Rock01 is offline
Just Gettin Started
 
Join Date: Jan 2008
Location: .
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 0
Rolling_Rock01
Default Need Help with TA850

Okay, here's the deal...
I hooked up the TA850 to my head unit (Sony CDX-F7700), but I'm not getting any sound out of the Bazooka. Here's what I've done...

* Grounded the ground-wire to a bolt in the chassis.
* Ran the power-wire from the battery (as stated in the instructions, run directly from the positive terminal post of battery, not from a fuse point or anywhere else).
* Connected the subwoofer from the back of the head-unit (using the supplied pre-outs) to the Bazooka tube using a Scoche 17 foot RCA patch cable.
* I ensured the yellow quick-disconnect jumper loop was plugged in since I'm not using the remote turn on feature (I've also insulated the end of the orange wire).
* Inserted the fuse into the appropriate spot on the power wire

I turned on the power to my car and the radio was playing fine...all speakers were working (2 front 4x6 speakers and 2 rear 6x9 speakers) except for the Bazooka (nothing). I checked the settings on my head-unit and the Sub setting was turned on and showed that it should be getting something.

Any ideas??? Do I have to do anything to the yellow jumpre wire or the orange wire (since I'm not using remote turn on)?

Thanks in advance!
Reply With Quote
  #2  
Old 07-15-2005, 09:00 AM
d-rock's Avatar
d-rock d-rock is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2008
Location: Baton Rouge, LA, USA.
Posts: 1,388
Thanks: 0
Thanked 9 Times in 7 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 18
d-rock is on a distinguished road
Default

You should use the orange wire.

Disconnect the yellow loop.

Again, as the manual states, the auto turn on is the least preferred method, because it doesn't work sometimes.

Derek Tircuit
Product Specialist
Bazooka Mobile Audio
1-800-THE-TUBE
derekt@bazooka.com

Reply With Quote
  #3  
Old 07-16-2005, 03:07 PM
Rolling_Rock01's Avatar
Rolling_Rock01 Rolling_Rock01 is offline
Just Gettin Started
 
Join Date: Jan 2008
Location: .
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 0
Rolling_Rock01
Default

Quote:
quote:
You should use the orange wire.

Disconnect the yellow loop.

Again, as the manual states, the auto turn on is the least preferred method, because it doesn't work sometimes.

Derek Tircuit
Product Specialist
Bazooka Mobile Audio
1-800-THE-TUBE
derekt@bazooka.com
I think this thing is defective...I'll probably have to return it and get something else. I disconnected the yellow loop and connected the orange wire to my head-unit's REMOTE AMP line (Sony CDX-F7700 bluew with white stripe), but still I have no sound. I double checked the fuse (it's good) and all other connections and they seem fine...any other suggestions???

Edited by - Rolling_Rock01 on 07/16/2005 17:24:11
Reply With Quote
  #4  
Old 07-16-2005, 09:50 PM
Rolling_Rock01's Avatar
Rolling_Rock01 Rolling_Rock01 is offline
Just Gettin Started
 
Join Date: Jan 2008
Location: .
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 0
Rolling_Rock01
Default

Nevermind, I've got it working. It was a bad ground. I changed my ground to one that was free of paint and grime and now it's working fine.

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TA850 kinaiahi Amplified Tube Subwoofers 10 12-14-2007 10:38 PM
ta850 tmhebert Amplified Tube Subwoofers 2 12-29-2006 10:00 AM
ta850 help plz scur Amplified Tube Subwoofers 5 12-19-2006 08:43 AM
TA850 Help PLEASE mcookrowe Amplified Tube Subwoofers 2 09-02-2006 10:48 PM
TA850 seanupe Amplified Tube Subwoofers 6 06-26-2005 10:43 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template-Modifications by TMS
bazooka.com
SAS, BAZOOKA, BASS TUBES, and LISTEN TO YOUR EARS are registered trademarks of Southern Audio Services, Inc.