Go Back   Club Bazooka > Bazooka Technical Forums > Amplified Tube Subwoofers

Notices

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-22-2013, 10:38 AM
AOG8's Avatar
AOG8 AOG8 is offline
Just Gettin Started
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 3
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 10
AOG8 is on a distinguished road
Default New Member Question: BTA8100

Hi. I have a BTA8100 amplified tube that I bought a while ago (might have been a store returned item so the history is questionable) that has until recently been stored in my basement until I decided to put it in one of my cars. I'm satisfied that it is connected correctly but the unit doesn't work. I was wondering if there are schematics available for these and testing procedures? I have a hand-held o-scope and a signal generator. Otherwise, I'm not sure what to do with it. Thanks in advance for any help.
Reply With Quote
 

Tags
procedures, schematics, testing

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template-Modifications by TMS
bazooka.com
SAS, BAZOOKA, BASS TUBES, and LISTEN TO YOUR EARS are registered trademarks of Southern Audio Services, Inc.