Go Back   Club Bazooka > Bazooka Technical Forums > Amplified Tube Subwoofers

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-09-2013, 05:13 PM
pontgta's Avatar
pontgta pontgta is offline
Just Gettin Started
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 10
pontgta is on a distinguished road
Default BTA8100FHC wiring

I do not have any of the wiring for this Tube... What do i need? It has a Molex plug and what appears to be a pade terminal connection..... what are the part numbers i need??? Manual online is of no use to me...looks generic
Reply With Quote
  #2  
Old 01-09-2013, 06:47 PM
heavyduty's Avatar
heavyduty heavyduty is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,952
Thanks: 351
Thanked 771 Times in 690 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 781
heavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to behold
Default Re: BTA8100FHC wiring

Quote:
Originally Posted by pontgta View Post
I do not have any of the wiring for this Tube... What do i need? It has a Molex plug and what appears to be a pade terminal connection..... what are the part numbers i need??? Manual online is of no use to me...looks generic
http://store.bazooka.com/FAST-9999-F...SAL-P224.aspx; http://store.bazooka.com/FAST-BTAH-F...able-P230.aspx
__________________
power your system down
Reply With Quote
  #3  
Old 01-10-2013, 11:21 AM
pontgta's Avatar
pontgta pontgta is offline
Just Gettin Started
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 10
pontgta is on a distinguished road
Default Re: BTA8100FHC wiring

Thanks for the reply....

One more queestion.....what about the spade terminals?? Are they power??? do i need to hook them up?? I will be installing to a AN alpine head unit... with subwoofer out thanks
Reply With Quote
  #4  
Old 01-10-2013, 12:50 PM
heavyduty's Avatar
heavyduty heavyduty is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,952
Thanks: 351
Thanked 771 Times in 690 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 781
heavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to behold
Default Re: BTA8100FHC wiring

Quote:
Originally Posted by pontgta View Post
Thanks for the reply....

One more queestion.....what about the spade terminals?? Are they power??? do i need to hook them up?? I will be installing to a AN alpine head unit... with subwoofer out thanks
You do not have a BTAXX100 Tube, and as such, nothing in the FAST Harness System is compatiable.

You will need to order replacement harness RSA-hp-AWK if the Tube is a BTAXX200; http://store.bazooka.com/RSA-hp-AWK-...ubes-P298.aspx

And if the Tube is a BTAXX250D you will need to order the replacement harness BTA-250D-AWK; http://store.bazooka.com/BTA-250D-AW...ubes-P482.aspx
__________________
power your system down
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template-Modifications by TMS
bazooka.com
SAS, BAZOOKA, BASS TUBES, and LISTEN TO YOUR EARS are registered trademarks of Southern Audio Services, Inc.