Go Back   Club Bazooka > General Discussion > Customer Service

Notices

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-05-2013, 11:11 AM
J.lafriend's Avatar
J.lafriend J.lafriend is offline
Just Gettin Started
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 10
J.lafriend is on a distinguished road
Default Help with BTA 10250D

Hello,
I have installed a BTA 10250D using the line level outputs from a Kenwood DPX 308U receiver and upgraded wiring as required in a 2008 Pontiac Vibe. The BTA powers up when the Kenwood is turned on and continues to work until the volume is increased to " normal " listening levels. ( Approximately 20 on the Kenwood ) At this level the BTA stops working. The level input on the BTA is set to the lowest level and will reset after the car is turned off. I used the same Kenwood unit with a BTA 8100FHC with no issues. Any thoughts on why this is happening would be appreciated.
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template-Modifications by TMS
bazooka.com
SAS, BAZOOKA, BASS TUBES, and LISTEN TO YOUR EARS are registered trademarks of Southern Audio Services, Inc.