Go Back   Club Bazooka > General Discussion > Customer Service

Notices

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-29-2012, 11:20 AM
awc5004's Avatar
awc5004 awc5004 is offline
Just Gettin Started
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 7
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 10
awc5004 is on a distinguished road
Help 0003 BTA8100 BT recently developed problem

I have owned my 8" tube since October 2011. Up until a few days ago, I couldn't be happier with the purchase.

Recently my tube has started producing sounds of what I can only describe as random hits of distorted bass.

It doesnt matter if the radio is on or off and every time it turn on the car, it produces about a 5 - 10 sec "hit" of distorted bass.

Also, I noticed that if you move the tube or slightly tap the back of it, it produces the sound as well.

My only guess is that a connection might be loose?

Thanks for reading!
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template-Modifications by TMS
bazooka.com
SAS, BAZOOKA, BASS TUBES, and LISTEN TO YOUR EARS are registered trademarks of Southern Audio Services, Inc.