Go Back   Club Bazooka > Bazooka Technical Forums > Motorcycle Products

Notices

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-26-2012, 01:15 PM
freebird00yea@yahoo.com's Avatar
freebird00yea@yahoo.com freebird00yea@yahoo.com is offline
Just Gettin Started
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 10
freebird00yea@yahoo.com is on a distinguished road
Default Amp problems on Harley 2012 FLHX

Bazooka MC-HD-AMK 4-Channel Harley Amplifier Kit . Installed and used with no problem on my 2010 FLHX. Installed it on my new 2012 FLHX with success until one day right turn signal began operating on its own a random times. Could hear a popping thru the speakers with radio off and power switch on with signals working. Disconnected amp and hooked up original factory harness and problem went away?? Dealer was scheduled to look at problem and during checking for codes is when we noticed popping. They were perplexed by problem but glad I was able to unhook the amp and not them to charge me a diagnostic fee for aftermarket item installed. Anybody ever heard of this or ran into it?
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template-Modifications by TMS
bazooka.com
SAS, BAZOOKA, BASS TUBES, and LISTEN TO YOUR EARS are registered trademarks of Southern Audio Services, Inc.