Go Back   Club Bazooka > General Discussion > Customer Service

Notices

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-21-2011, 02:36 PM
jekamysz's Avatar
jekamysz jekamysz is offline
Just Gettin Started
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 10
jekamysz is on a distinguished road
Help 0003 Amp Help

Hey, About 2 years ago I bought a Bazooka Amp. Its one of the BA series and 1000W. It worked well untill about 6 months ago it started not providing power to the subs. The amp will turn on for a second and emitt the blue light and then instantly turn red. I was under the impression that this indicated a bad ground so i bought new ground wire and connected it to the frame but nothing has changed. I also checked the connection in the back of the head unit and used a test light to make sure that power was making it past the fuses to the AMP. I am at a complete loss about where to go from here. Any suggestions would help me out a lot. Thank you for anything you can suggest
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template-Modifications by TMS
bazooka.com
SAS, BAZOOKA, BASS TUBES, and LISTEN TO YOUR EARS are registered trademarks of Southern Audio Services, Inc.