Go Back   Club Bazooka > Bazooka Technical Forums > Motorcycle Products

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-05-2011, 10:52 AM
motorcitysssnake's Avatar
motorcitysssnake motorcitysssnake is offline
Just Gettin Started
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 10
motorcitysssnake is on a distinguished road
Help 0003 MC-HD-AMK install problems

I just installed the amp and harness in my 2008 flhx. I put J&M speakers in first I got from my wife as an x-mas present. They worked fine with the factory harness, now they seem they are distorted with no power with the amp and new harness hooked up. I have all plugs hooked up except for the 35 pin male plug from the new harness.....I re-checked my ground to the neck of the bike? Could it still be the ground, if there is too much paint?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-05-2011, 11:36 AM
heavyduty's Avatar
heavyduty heavyduty is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,950
Thanks: 351
Thanked 771 Times in 690 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 781
heavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to behold
Default Re: MC-HD-AMK install problems

Quote:
Originally Posted by motorcitysssnake View Post
I just installed the amp and harness in my 2008 flhx. I put J&M speakers in first I got from my wife as an x-mas present. They worked fine with the factory harness, now they seem they are distorted with no power with the amp and new harness hooked up. I have all plugs hooked up except for the 35 pin male plug from the new harness.....I re-checked my ground to the neck of the bike? Could it still be the ground, if there is too much paint?
Welcome to the Bazooka Forum. Be sure that you do take the time to properly prepare and secure the ground. How do you have the gain setting adjusted on the amplifier?
__________________
power your system down
Reply With Quote
  #3  
Old 02-05-2011, 12:50 PM
motorcitysssnake's Avatar
motorcitysssnake motorcitysssnake is offline
Just Gettin Started
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 10
motorcitysssnake is on a distinguished road
Default Re: MC-HD-AMK install problems

Hello Heavyduty, thanks for the response.....I did sand an area under the harness clamp at the frame neck. After sanding and tightening rhe bolt back up, it didnt help. I ran a dedicated ground right from the battery terminal with some wire and alligator clips to the amp ground wire terminal lug after that, still no go. I have the "Gain" setting just pass 1/2 (about 1'oclock) .
Reply With Quote
  #4  
Old 02-05-2011, 07:17 PM
motorcitysssnake's Avatar
motorcitysssnake motorcitysssnake is offline
Just Gettin Started
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 10
motorcitysssnake is on a distinguished road
Thank You Re: MC-HD-AMK install problems

OK!!!! now I feel really dumb. Looking at the "Gain" it appeared to be at 1'oclock, well it was actually all the way down, I turned it just past half and now I'm rockin....
Reply With Quote
  #5  
Old 02-05-2011, 07:42 PM
heavyduty's Avatar
heavyduty heavyduty is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,950
Thanks: 351
Thanked 771 Times in 690 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 781
heavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to behold
Default Re: MC-HD-AMK install problems

Quote:
Originally Posted by motorcitysssnake View Post
OK!!!! now I feel really dumb. Looking at the "Gain" it appeared to be at 1'oclock, well it was actually all the way down, I turned it just past half and now I'm rockin....
Trust me, your not the first person who has made this same mistake. Glad to hear your up and running, please post back with any other questions you have.
__________________
power your system down
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template-Modifications by TMS
bazooka.com
SAS, BAZOOKA, BASS TUBES, and LISTEN TO YOUR EARS are registered trademarks of Southern Audio Services, Inc.