Go Back   Club Bazooka > General Discussion > Customer Service

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-16-2010, 04:36 PM
coletrain373's Avatar
coletrain373 coletrain373 is offline
Just Gettin Started
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 10
coletrain373 is on a distinguished road
Default BTA8100 all the suddent stopped working help

So i have my BTA8100 hooked up directly to the battery and am using the Low input RCA jacks. Everything has been working fine for the past week. I drove my car on tuesday,3 days ago, everything worked fine. Jumped in the car today, the sub will not turn on. I check the fuse on my power wire from the battery, good. I checked the remote turn on wire and it was a good connection as well as the RCA's. I know i really can't do much until i get a voltmeter to check it all, but why would this all the sudden not turn on? IS there anyway to reset the amp or am I just not getting power. I know i need to test for voltage, but any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-17-2010, 05:09 AM
heavyduty's Avatar
heavyduty heavyduty is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,921
Thanks: 347
Thanked 758 Times in 679 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 768
heavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to behold
Default Re: BTA8100 all the suddent stopped working help

Quote:
Originally Posted by coletrain373 View Post
So i have my BTA8100 hooked up directly to the battery and am using the Low input RCA jacks. Everything has been working fine for the past week. I drove my car on tuesday,3 days ago, everything worked fine. Jumped in the car today, the sub will not turn on. I check the fuse on my power wire from the battery, good. I checked the remote turn on wire and it was a good connection as well as the RCA's. I know i really can't do much until i get a voltmeter to check it all, but why would this all the sudden not turn on? IS there anyway to reset the amp or am I just not getting power. I know i need to test for voltage, but any ideas?
Welcome to the Bazooka Forum. A DMM (digital multi-meter) is always going to help with troubleshooting. As for your Tube, check all of the fuses (since you don't have a DMM, replace them both with new ones). If the Tube still doesn't turn on, check your ground connection by moving it to another location.
__________________
power your system down
Reply With Quote
Reply

Tags
stopped working, voltage

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template-Modifications by TMS
bazooka.com
SAS, BAZOOKA, BASS TUBES, and LISTEN TO YOUR EARS are registered trademarks of Southern Audio Services, Inc.