Go Back   Club Bazooka > Bazooka Technical Forums > Motorcycle Products


Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-13-2009, 10:35 PM
rickpryor's Avatar
rickpryor rickpryor is offline
Just Gettin Started
Join Date: Jul 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 10
rickpryor is on a distinguished road
Default Harley MC-HD-AMK Amp (NEED HELP)

Did a lot of research before I bought this amp.In Jan 2009 your site states that this amp was not compatible with 1997 ultra with CB.
So I bought it in Feb of 2009 from a biker web site.Try to install this weekend in a 1999 ultra.Your right it does not fit in a 1999 ultra with CB.I see that you have now updated your web site.I try to contact seller he will not reply.
I cut off plugs so I can hard wire it in.I get the front speakers working but not the back.I take out the back speaker to direct wire and bypass controls.And poof there goes the $400.00 dollar amp.When I bypass the amp all speakers work.I am at a total loss.I try calling 1800 the tube and it has been disconnected.
Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 12:49 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template-Modifications by TMS
SAS, BAZOOKA, BASS TUBES, and LISTEN TO YOUR EARS are registered trademarks of Southern Audio Services, Inc.