Go Back   Club Bazooka > Bazooka Technical Forums > Hook me up!

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 06-04-2009, 12:17 PM
heavyduty's Avatar
heavyduty heavyduty is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,916
Thanks: 346
Thanked 758 Times in 679 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 768
heavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to behold
Default Re: Jvc

Quote:
Originally Posted by Guzzball View Post
I have the BTA6200
If you do not have an amplifier installation kit, be sure to check out this gem in the Bazooka online store. It includes everything you will need to connect the Tube.

http://www.bazooka.com/products/mobi...watt-kit)-P377
__________________
power your system down
Reply With Quote
  #12  
Old 06-04-2009, 12:23 PM
Guzzball's Avatar
Guzzball Guzzball is offline
Just Gettin Started
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 10
Guzzball is on a distinguished road
Help 0003 Re: Jvc

Quote:
Originally Posted by heavyduty View Post
The BTA6200, or any other model from the BTAXX200 line is not compatiable with the FAST System. You will have to run a seperate power cable and interconnects in order to install the Tube.

so leave the fast 9999 the way it is but splice into the power cored from the FAST-BTAH - FAST Extension Cable?? Will that work???
Reply With Quote
  #13  
Old 06-04-2009, 12:28 PM
heavyduty's Avatar
heavyduty heavyduty is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,916
Thanks: 346
Thanked 758 Times in 679 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 768
heavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to behold
Default Re: Jvc

Quote:
Originally Posted by Guzzball View Post
so leave the fast 9999 the way it is but splice into the power cored from the FAST-BTAH - FAST Extension Cable?? Will that work???
No, you will not be able to use any component from the FAST System for a power source, this will have to be directly from the +12v post of the automobile's battery.
__________________
power your system down
Reply With Quote
  #14  
Old 06-04-2009, 12:40 PM
heavyduty's Avatar
heavyduty heavyduty is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,916
Thanks: 346
Thanked 758 Times in 679 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 768
heavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to behold
Default Re: Jvc

Quote:
Originally Posted by Guzzball View Post
so leave the fast 9999 the way it is but splice into the power cored from the FAST-BTAH - FAST Extension Cable?? Will that work???
There is another option that you do have, but it will require you to cut-off the connector of the FAST-BTAH that plugs into the Tube, which means that you will not be able to return the harness. You will also have to decide if you want to use the High Level or Low Level Inputs for the Tube first. If you decide to use the High Level Inputs, then you can do this;

Keep the Remote Turn-On wire, and your speaker connections at the headunit connected and disconnect the +12v (on the FAST-9999). Plug the FAST-9999 in the FAST-BTAH and then go to the end of the BTAH and cut the connector off of the harness. Find your Remote Turn-On Wire, and your 4 speaker wires and attach them to the harness at the BTA6200. You will then only have to run a seperate power cable and ground.
__________________
power your system down
Reply With Quote
  #15  
Old 06-04-2009, 12:45 PM
Guzzball's Avatar
Guzzball Guzzball is offline
Just Gettin Started
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 10
Guzzball is on a distinguished road
Help 0003 Re: Jvc

Quote:
Originally Posted by heavyduty View Post
The BTA6200, or any other model from the BTAXX200 line is not compatiable with the FAST System. You will have to run a seperate power cable and interconnects in order to install the Tube.
How do i get another harness for this tube. I puller the power cord out of the BTA6200 harness .
Reply With Quote
  #16  
Old 06-04-2009, 12:55 PM
heavyduty's Avatar
heavyduty heavyduty is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,916
Thanks: 346
Thanked 758 Times in 679 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 768
heavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to behold
Default Re: Jvc

Quote:
Originally Posted by Guzzball View Post
How do i get another harness for this tube. I puller the power cord out of the BTA6200 harness .
Call 1-800-THE TUBE and ask about purchasing a replacement harness for the BTA6200 that you have.
__________________
power your system down
Reply With Quote
  #17  
Old 06-04-2009, 01:00 PM
Guzzball's Avatar
Guzzball Guzzball is offline
Just Gettin Started
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 10
Guzzball is on a distinguished road
Default Re: Jvc

Quote:
Originally Posted by heavyduty View Post
There is another option that you do have, but it will require you to cut-off the connector of the FAST-BTAH that plugs into the Tube, which means that you will not be able to return the harness. You will also have to decide if you want to use the High Level or Low Level Inputs for the Tube first. If you decide to use the High Level Inputs, then you can do this;

Keep the Remote Turn-On wire, and your speaker connections at the headunit connected and disconnect the +12v (on the FAST-9999). Plug the FAST-9999 in the FAST-BTAH and then go to the end of the BTAH and cut the connector off of the harness. Find your Remote Turn-On Wire, and your 4 speaker wires and attach them to the harness at the BTA6200. You will then only have to run a seperate power cable and ground.

All i have is two 6.5 in the door's, is that the High Level Inputs??
Reply With Quote
  #18  
Old 06-04-2009, 01:08 PM
heavyduty's Avatar
heavyduty heavyduty is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,916
Thanks: 346
Thanked 758 Times in 679 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 768
heavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to behold
Default Re: Jvc

Quote:
Originally Posted by Guzzball View Post
All i have is two 6.5 in the door's, is that the High Level Inputs??
Your headunit has four speaker outputs, a front left/right and a rear left/right. Tapping into this source is called a High Level Input because the voltage is higher since the internals of the Bazooka will convert this from wattage (usually around 18 watts RMS) to voltage. It doesn't matter that you only have two door speakers or even the size for that matter, as you are only tapping into the speaker outputs for a signal. This does not change the power that your door speakers will be receiving or change the impedance that the headunit sees.
__________________
power your system down
Reply With Quote
  #19  
Old 06-16-2009, 11:18 AM
Guzzball's Avatar
Guzzball Guzzball is offline
Just Gettin Started
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 10
Guzzball is on a distinguished road
Default Re: Jvc

Well I am ordering the rsa-hp/awk,how hard is this to install???
Reply With Quote
  #20  
Old 06-16-2009, 11:36 AM
heavyduty's Avatar
heavyduty heavyduty is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,916
Thanks: 346
Thanked 758 Times in 679 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 768
heavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to behold
Default Re: Jvc

Quote:
Originally Posted by Guzzball View Post
Well I am ordering the rsa-hp/awk,how hard is this to install???
Not hard at all since you will be only using the power harness.

http://store.bazooka.com/RSA-hp-AWK-...ubes-P298.aspx

You will just have to run the power cable to the +12v post of the battery and then the ground.
__________________
power your system down
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template-Modifications by TMS
bazooka.com
SAS, BAZOOKA, BASS TUBES, and LISTEN TO YOUR EARS are registered trademarks of Southern Audio Services, Inc.