View Single Post
  #86  
Old 06-11-2012, 01:04 PM
heavyduty's Avatar
heavyduty heavyduty is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,916
Thanks: 346
Thanked 758 Times in 679 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 768
heavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to behold
Default Re: FAST-9999 Installaton Instructions

Quote:
Originally Posted by davidfunke View Post
I am installing a bta8100fhc in a polaris ranger to a ssvworks wp-ou4. It is a self contained stereo that has Low level rca outputs, and a power connections for instal. I don't have access to the speaker wires, or an accessory or 12 volt remote turn on.

I connected the power with the fast 9999 connector, fastened the neg to the chassis, connected the low level rca's.

When I connect the BTAH cable to the sub, the led blips, but does stay illuminated. No sound. I assume I need to get it to auto-turn on. but I haven't figured it out. Please help
That is correct, without the remote turn-on wire connected to a switched +12v source, the Tube will not turn on. You only other option is to connect the blue/white wire of the FAST-9999 to the power connection of the stereo. You will then want to install a toggle switch so you can turn the Tube on and off. Look for a 12 volt switch that has a amperage rating of 7.5 amps.
__________________
power your system down
Reply With Quote