View Single Post
  #2  
Old 07-21-2011, 01:57 PM
heavyduty's Avatar
heavyduty heavyduty is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,944
Thanks: 351
Thanked 768 Times in 688 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 778
heavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to behold
Default Re: Issue with my BTA10100

Quote:
Originally Posted by Nysik View Post
Hello, I have a problem.

I have the BTA10100 and on the back there is the gain control as well as a switch that changes the sound of the sub. Anyways, as of recently I have noticed that when the switch is in the down position the sub hardly has any output whatsoever, regardless of my gain setting. I put my hand on the sub and it barely vibrates... and the sound is definitely not there! When the switch is in the up position the sub seems to be working fine.

Please tell me what might be wrong and what I can do to fix this issue!
Nothing is wrong with your Tube. The switch you are referring to is the Input Phase Switch. When in the correct position, you will have bass output. Whe in the incorrect position you will have no bass output. You can read more about the Input Phase Switch on page 19 of your owner's manual.
__________________
power your system down
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to heavyduty For This Useful Post:
Nysik (07-22-2011)