View Single Post
  #2  
Old 04-17-2010, 05:09 AM
heavyduty's Avatar
heavyduty heavyduty is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,944
Thanks: 351
Thanked 768 Times in 688 Posts
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
Reputation: 778
heavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to beholdheavyduty is a splendid one to behold
Default Re: BTA8100 all the suddent stopped working help

Quote:
Originally Posted by coletrain373 View Post
So i have my BTA8100 hooked up directly to the battery and am using the Low input RCA jacks. Everything has been working fine for the past week. I drove my car on tuesday,3 days ago, everything worked fine. Jumped in the car today, the sub will not turn on. I check the fuse on my power wire from the battery, good. I checked the remote turn on wire and it was a good connection as well as the RCA's. I know i really can't do much until i get a voltmeter to check it all, but why would this all the sudden not turn on? IS there anyway to reset the amp or am I just not getting power. I know i need to test for voltage, but any ideas?
Welcome to the Bazooka Forum. A DMM (digital multi-meter) is always going to help with troubleshooting. As for your Tube, check all of the fuses (since you don't have a DMM, replace them both with new ones). If the Tube still doesn't turn on, check your ground connection by moving it to another location.
__________________
power your system down
Reply With Quote