Go Back   Club Bazooka > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0 seconds.
Search: Posts Made By: signguy62
Forum: Amplified Tube Subwoofers 01-20-2015, 06:32 PM
Replies: 3
Views: 97
Posted By signguy62
Re: Help!

Thanks HeavyDuty! I'll check out the connections again. I know its working but I just dont want to damage/fry anything. :eek:
Forum: Amplified Tube Subwoofers 01-19-2015, 06:43 PM
Replies: 3
Views: 97
Posted By signguy62
Re: Help!

It's a BTA6100. I need to know if I wired something wrong since it seems to be working fine but the green light isn't on. :(
Forum: Amplified Tube Subwoofers 01-18-2015, 10:00 PM
Replies: 3
Views: 97
Posted By signguy62
Help!

Just hooked up a 100A in my daughters Jeep TJ. Fused wire to + battery, second wire to accessory/antenna at head unit, RCA cables/low input and grounded to body. Everything seems to be working fine...
Forum: Amplified Tube Subwoofers 06-13-2014, 06:03 PM
Replies: 3
Views: 551
Posted By signguy62
BTA850FH install ??

Okay I read through the forums and as far as I can tell I'm hooked up right. The tube works, powers up and thumps! But I'm having some issues. I dont have the FAST system just the harness that plugs...
Forum: Introductions 06-13-2014, 05:25 PM
Replies: 0
Views: 250
Posted By signguy62
Hello from NJ

New here, just got a BTA850FH and having some problems. I'll search the forum before I start asking questions that may have already been answered.
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 11:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template-Modifications by TMS
bazooka.com
SAS, BAZOOKA, BASS TUBES, and LISTEN TO YOUR EARS are registered trademarks of Southern Audio Services, Inc.