Club Bazooka

Club Bazooka (http://www.bazooka.com/forums/index.php)
-   Amplified Tube Subwoofers (http://www.bazooka.com/forums/forumdisplay.php?f=9)
-   -   BTA8100 wiring work for BTA10250D?? (http://www.bazooka.com/forums/showthread.php?t=8362)

kllrmschvs 02-16-2014 11:50 AM

BTA8100 wiring work for BTA10250D??
 
I had a BTA8100 installed. I sold it but still have all the wires installed. I want something bigger and am really interested in the BTA10250D. Is installing the BTA10250D as simple as just plugging in the same harness that I plugged the BTA8100 into? Just plug and play?

heavyduty 02-16-2014 02:43 PM

Re: BTA8100 wiring work for BTA10250D??
 
Quote:

Originally Posted by kllrmschvs (Post 34523)
I had a BTA8100 installed. I sold it but still have all the wires installed. I want something bigger and am really interested in the BTA10250D. Is installing the BTA10250D as simple as just plugging in the same harness that I plugged the BTA8100 into? Just plug and play?

No. there is no plug and play interface between these two different series Tubes. Different Molex connectors, as well as power requirements.

kllrmschvs 02-16-2014 03:54 PM

Re: BTA8100 wiring work for BTA10250D??
 
Quote:

Originally Posted by heavyduty (Post 34526)
No. there is no plug and play interface between these two different series Tubes. Different Molex connectors, as well as power requirements.

Thank you for the response. How about for the BTA10100? Is there a plug and play interface between the 8100 and 10100?

heavyduty 02-17-2014 02:47 PM

Re: BTA8100 wiring work for BTA10250D??
 
Quote:

Originally Posted by kllrmschvs (Post 34527)
Thank you for the response. How about for the BTA10100? Is there a plug and play interface between the 8100 and 10100?

These two Tubes can be interchanged, leaving the existing wiring harness in place. You will, however, have to change out the mounting bases.

kllrmschvs 02-17-2014 04:16 PM

Re: BTA8100 wiring work for BTA10250D??
 
Quote:

Originally Posted by heavyduty (Post 34528)
These two Tubes can be interchanged, leaving the existing wiring harness in place. You will, however, have to change out the mounting bases.

Woo hoo thanks


All times are GMT -5. The time now is 12:57 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
bazooka.com