Club Bazooka

Club Bazooka (http://www.bazooka.com/forums/index.php)
-   Amplified Tube Subwoofers (http://www.bazooka.com/forums/forumdisplay.php?f=9)
-   -   need help (http://www.bazooka.com/forums/showthread.php?t=8241)

bigchad808 03-13-2013 04:36 AM

need help
 
wassap guys need help with my
10" bazooka not sure if it's bta-200 or bta-250 I had the bazooka installed on my previous car with after market stereo worked great took it out sold the car ten installed in my 2011 yaris has factory stereo but the sub not even loud the factory speakers has more bass I connected to the rear of the speakers I know the amp is working but not loud I was reading it might be out of phase so I check balance from left to right no improvements any advice much appreciated

heavyduty 03-13-2013 04:44 PM

Re: need help
 
Quote:

Originally Posted by bigchad808 (Post 34271)
wassap guys need help with my
10" bazooka not sure if it's bta-200 or bta-250 I had the bazooka installed on my previous car with after market stereo worked great took it out sold the car ten installed in my 2011 yaris has factory stereo but the sub not even loud the factory speakers has more bass I connected to the rear of the speakers I know the amp is working but not loud I was reading it might be out of phase so I check balance from left to right no improvements any advice much appreciated

Connect to the front speakers for your signal source. This is always the preferred method when using High Level Inputs.

bigchad808 03-14-2013 03:40 AM

Re: need help
 
Quote:

Originally Posted by heavyduty (Post 34273)
Connect to the front speakers for your signal source. This is always the preferred method when using High Level Inputs.




ok thanks I'll try that hope it works


All times are GMT -5. The time now is 07:10 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
bazooka.com