Club Bazooka

Club Bazooka (http://www.bazooka.com/forums/index.php)
-   Amplified Tube Subwoofers (http://www.bazooka.com/forums/forumdisplay.php?f=9)
-   -   BTA6250D Won't Power Up (http://www.bazooka.com/forums/showthread.php?t=8220)

bradshawkyle 02-09-2013 11:48 PM

BTA6250D Won't Power Up
 
I received a BTA6250D for Christmas and finally for around to installing it today in my 2007 Honda Ridgeline with OEM head-unit. I ran all the wiring and can't seem to get it to turn on - no LED, no thump, nothing. I checked 12v power, which was fine. I checked the remote turn-on and get 4v switched. I also ran a voltage drop test on the ground, which came back fine as well. Any ideas what to try next, or do I have a defective unit?

Thanks for your help.

heavyduty 02-10-2013 11:11 AM

Re: BTA6250D Won't Power Up
 
Quote:

Originally Posted by bradshawkyle (Post 34211)
I received a BTA6250D for Christmas and finally for around to installing it today in my 2007 Honda Ridgeline with OEM head-unit. I ran all the wiring and can't seem to get it to turn on - no LED, no thump, nothing. I checked 12v power, which was fine. I checked the remote turn-on and get 4v switched. I also ran a voltage drop test on the ground, which came back fine as well. Any ideas what to try next, or do I have a defective unit?

Thanks for your help.

Where do you have the constant +12v connected?

The orange remote wire should be connected to a switched +12v source.

Measure resistance at your ground, this should read zero.


All times are GMT -5. The time now is 08:31 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
bazooka.com