Club Bazooka

Club Bazooka (http://www.bazooka.com/forums/index.php)
-   Customer Service (http://www.bazooka.com/forums/forumdisplay.php?f=22)
-   -   BTA8100 BT recently developed problem (http://www.bazooka.com/forums/showthread.php?t=8026)

awc5004 07-29-2012 10:20 AM

BTA8100 BT recently developed problem
 
I have owned my 8" tube since October 2011. Up until a few days ago, I couldn't be happier with the purchase.

Recently my tube has started producing sounds of what I can only describe as random hits of distorted bass.

It doesnt matter if the radio is on or off and every time it turn on the car, it produces about a 5 - 10 sec "hit" of distorted bass.

Also, I noticed that if you move the tube or slightly tap the back of it, it produces the sound as well.

My only guess is that a connection might be loose?

Thanks for reading!

Geneh 07-30-2012 09:18 AM

Re: BTA8100 BT recently developed problem
 
Unscrew the amp from the cabinet and make sure all the mounting screws on the inside of the amp are still tight.

awc5004 08-05-2012 09:01 AM

Re: BTA8100 BT recently developed problem
 
Quote:

Originally Posted by Geneh (Post 33767)
Unscrew the amp from the cabinet and make sure all the mounting screws on the inside of the amp are still tight.

Hoping to send this in since it is still under warrenty.

Is there a customer service number?

CJ 08-06-2012 07:14 AM

Re: BTA8100 BT recently developed problem
 
Contact customer service at (800) 843-8823. You will need to provide the model and serial number for the unit. The serial number can be found on the inside rim of the half moon port on top of the tube. Anyone in customer service can assist you with setting up a return authorization for you.

awc5004 08-06-2012 04:15 PM

Re: BTA8100 BT recently developed problem
 
Quote:

Originally Posted by CJ (Post 33788)
Contact customer service at (800) 843-8823. You will need to provide the model and serial number for the unit. The serial number can be found on the inside rim of the half moon port on top of the tube. Anyone in customer service can assist you with setting up a return authorization for you.

Well i got an RMA number, but I forgot to ask about a return address!

Its after hours now, so does anyone know the return address?

Thanks

CJ 08-06-2012 04:16 PM

Re: BTA8100 BT recently developed problem
 
the address you need to ship your unit to is:

Southern Audio Services, Inc.
14763 Florida Blvd.
Baton Rouge, LA 70819

Make sure you put your RA number on the outside of the box.

awc5004 08-06-2012 04:19 PM

Re: BTA8100 BT recently developed problem
 
Quote:

Originally Posted by CJ (Post 33790)
the address you need to ship your unit to is:

Southern Audio Services, Inc.
14763 Florida Blvd.
Baton Rouge, LA 70819

Make sure you put your RA number on the outside of the box.

Thanks a ton!

awc5004 08-07-2012 08:51 AM

Re: BTA8100 BT recently developed problem
 
Also, I dont know why, but my last 2 posts, where I included pictures, are not showing up.

Anyways, after my tube completely stopped working, I unscrewed the amp to find the 2 boards not connected. From pictures Ive seen, they should meet at a 90* angle.

I find this strange because my tube has been strapped down in my trunk for about 9 months and hasnt had any problems until now.

I just sent my RA in today so hopefully they can reattach the boards.


All times are GMT -5. The time now is 12:10 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
bazooka.com