Club Bazooka

Club Bazooka (http://www.bazooka.com/forums/index.php)
-   Motorcycle Products (http://www.bazooka.com/forums/forumdisplay.php?f=21)
-   -   MC-HD-AMK4 Issues (http://www.bazooka.com/forums/showthread.php?t=6674)

michael5705 06-07-2011 05:56 PM

MC-HD-AMK4 Issues
 
Hi. I have a 09 FLHX, Biketronics TweeterPod, Biketronics (Hertz Titan) 6.5 (200w) speakers in Batwing, Bazooka MC-HD-AMK4 Amp w/wiring harness, HardRide Audio (Hertz Titan) 6.5 (200w) speakers in lids of bags. Amp is wired to the accessory fuse and grounded to clean spot on frame. OK, here's the issue. Everything was working fine until the speakers started to fade. You can barely hear the music from the rear speakers, but sound loud and clear on the ones in the fairing.

I thought maybe I blew the speakers in the rear, but decided to test it by turning off the accesories rocker switch to see if there was a noticable drop in volume (because that turns the amp off). No difference. I checked the fuse on the power line and on the back of the amp. Both are good. So now I'm at a loss as whether the amp is blown or something else.:confused:

heavyduty 06-08-2011 05:06 PM

Re: MC-HD-AMK4 Issues
 
Quote:

Originally Posted by michael5705 (Post 31012)
Hi. I have a 09 FLHX, Biketronics TweeterPod, Biketronics (Hertz Titan) 6.5 (200w) speakers in Batwing, Bazooka MC-HD-AMK4 Amp w/wiring harness, HardRide Audio (Hertz Titan) 6.5 (200w) speakers in lids of bags. Amp is wired to the accessory fuse and grounded to clean spot on frame. OK, here's the issue. Everything was working fine until the speakers started to fade. You can barely hear the music from the rear speakers, but sound loud and clear on the ones in the fairing.

I thought maybe I blew the speakers in the rear, but decided to test it by turning off the accesories rocker switch to see if there was a noticable drop in volume (because that turns the amp off). No difference. I checked the fuse on the power line and on the back of the amp. Both are good. So now I'm at a loss as whether the amp is blown or something else.:confused:

Give Tech. a call tomorrow at 1-800-THE-TUBE ext 226. Troubleshooting your install over the phone will be easier. :)47


All times are GMT -5. The time now is 01:30 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
bazooka.com