Club Bazooka

Club Bazooka (http://www.bazooka.com/forums/index.php)
-   Hook me up! (http://www.bazooka.com/forums/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Bazooka BT1224 DVC not working (http://www.bazooka.com/forums/showthread.php?t=6625)

daneburki 04-29-2011 07:29 PM

Bazooka BT1224 DVC not working
 
I have my Alpine MRP-M650 amplifier hooked up to my brand new 12 inch bazooka and it is not working. Here's the catch, everything did work for a few minutes but now it doesn't work. I spent an hour reconnecting the cables but I cannot get the subwoofer to come back on. The amp is on and everything is good, but I just can't get the sub to come back on. What is my problem?

heavyduty 04-30-2011 12:29 PM

Re: Bazooka BT1224 DVC not working
 
Quote:

Originally Posted by daneburki (Post 30669)
I have my Alpine MRP-M650 amplifier hooked up to my brand new 12 inch bazooka and it is not working. Here's the catch, everything did work for a few minutes but now it doesn't work. I spent an hour reconnecting the cables but I cannot get the subwoofer to come back on. The amp is on and everything is good, but I just can't get the sub to come back on. What is my problem?

Check to make sure that you do not have a direct short with the wires leading to the Tube. Also, check the terminals of the amplifier to make sure one wire is not touching both terminals.

If you have one, grab your DMM and check the resistance across the Tubes terminals and that you have voltage at the amplifier terminals.


All times are GMT -5. The time now is 10:57 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
bazooka.com