Club Bazooka

Club Bazooka (http://www.bazooka.com/forums/index.php)
-   Motorcycle Products (http://www.bazooka.com/forums/forumdisplay.php?f=21)
-   -   MC-HON-AK4 popping on a 2001 GL1800 (http://www.bazooka.com/forums/showthread.php?t=6061)

ol1bit 12-19-2009 12:32 PM

MC-HON-AK4 popping on a 2001 GL1800
 
So I have tried to get the pooping out of this amp for 6 months. I have re-wired it direct to the battery, tried conductivity paste etc. to make sure the connections are tight nothing helps.

In the morning it does good, in the afternoon when it warms up just a little (60-70's), it will start pooping with a little bass.

Any ideas on how I can fix this or what might be wrong?

Thanks!

Wayne

heavyduty 12-19-2009 03:30 PM

Re: MC-HON-AK4 popping on a 2001 GL1800
 
Quote:

Originally Posted by ol1bit (Post 28036)
So I have tried to get the pooping out of this amp for 6 months. I have re-wired it direct to the battery, tried conductivity paste etc. to make sure the connections are tight nothing helps.

In the morning it does good, in the afternoon when it warms up just a little (60-70's), it will start pooping with a little bass.

Any ideas on how I can fix this or what might be wrong?

Thanks!

Wayne

Welcome to the Bazooka Forum Wayne. Where do you have your crossover filter set (an approximation is fine)? Raise your crossover point to see if this helps. You will want to also check your gain settings as well. Please post back with anymore questions you may have. :)47


All times are GMT -5. The time now is 11:39 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
bazooka.com