Club Bazooka

Club Bazooka (http://www.bazooka.com/forums/index.php)
-   Motorcycle Products (http://www.bazooka.com/forums/forumdisplay.php?f=21)
-   -   Bazooka Harley amps (http://www.bazooka.com/forums/showthread.php?t=4947)

Weenou2 04-01-2008 12:11 PM

Bazooka Harley amps
 
I was talking to a the tech at bazooka for the Harley amp kit for my road glide.
He told me that the amp was only sold in a kit with speakers but as many of you know the stock Harley speakers for lack of a better word SUCK....As well as the stock power that the radio puts out a mere 10 watts of power

So if you are like me I chucked those stock speakers in the can and I bought an after market speaker .Now I am looking for an amp to plug in to my after market radio which I hooked up with a retro radio kit and installed with a Sony after market radio that allows me to hook up sirius and my I pod.

The face plate has a flash drive that holds 500 hundred songs so on the long road trips I will never have to worry about finding some tunes to listen to in the even in the mountins
The amp and harness would be a great addition for those of us who have all ready up graded to after market speakers and radios and are looking to really get the sound pressure levels that the speakers can handle

Kingfish 04-02-2008 08:44 AM

Re: Bazooka Harley amps
 
Wee,
Red and I talked about this yesterday. Good suggestion! We'll make it happen. :)47

BTW, where are the pics of your bike...Your Garage is empty?
KF

Weenou2 04-08-2008 10:55 PM

Re: Bazooka Harley amps
 
I had to reduce the file size to upload my bike I will post a few more soon

Firecap501 04-23-2008 07:03 AM

Re: Bazooka Harley amps
 
Hey guys been looking at the new harley amps. A wholesaler I use showed me the new kits a couple of weeks ago, while I was in purchasing new equipment to outfit an aftermarket fairing for a Road king.

My question is, after looking at the amp and the wire harness, if you have the pinout information on the harley davidson can you use this amp on an aftermarket head unit? Or is there something in the amp itself that will not allow this?


All times are GMT -5. The time now is 10:39 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
bazooka.com